Bio-keuken

Haagland

Hygiena

Prosain

Mannavita

Granovita

Ortis

Eden

Naturtint

Lima

Zonnemaire

Messmer

Fytostar

Damhert

Koffie Kan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Maretak

Tieltstraat 79

8740 Pittem

051/46 72 87

mail ons

RITA HEYTENS

  Rita Heytens heeft van haar gedachtengoed haar beroep gemaakt en startte in juli 1994 haar natuurwinkel in de Tieltstraat te Pittem.

  Na 20 jaar lesgeven aan leerlingen van de plaatselijke basisschool, besliste ze om van haar hobby haar beroep te maken. Bezig zijn met gezondheid en gezond leven was voor Rita meer dan een hobby, het is haar missie. Het is haar overtuiging dat gezondheid je rijkdom is. Reeds jaren (en nu nog steeds) volgde Rita opleidingen en cursussen omtrent geestelijke en fysieke gezondheid.

   


 

PERSOONLIJK ADVIES

  In haar winkel verwacht Rita al wie zorgt voor haar of zijn gezondheid. Psychisch en fysisch evenwicht vinden is heel belangrijk, daarom neemt Rita steeds de tijd om haar klanten bij te staan met raad en daad. Ze geeft advies bij de kruiden, voedingssupplementen, biogroenten, biobrood en natuurvoeding. Want tenslotte is je gezondheid je grootste rijkdom.

  Natuurwinkel De Maretak

IMKERSBOND EN NATUURVERENIGING "BLOESEM" TE PITTEM

  HoningRita Heytens van De Maretak is secretaresse van "Bloesem". Deze vereniging komt geregeld samen om meer kennis op te doen omtrent honing, maken van artisanale honing en houden van bijen. Naast voordrachten worden er o.a. ook uitstappen georganiseerd naar imkers, wordt er een honingkoekkaarting gehouden, en nog veel meer. Om het volledig programma te kennen of lid te worden van de Bijenbond "Bloesem", contacteer Rita van De Maretak, zij zal u met veel plezier meer uitleg geven over de werking van de vereniging.