Herbovan

La Drôme provencale

A Vogel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Maretak

Tieltstraat 79

8740 Pittem

051/46 72 87

mail ons

Natuurlijke kruiden bij De Maretak
Kruiden bij De MaretakDe natuur is enorm rijk aan heilzame planten. Méér en méér artsen en therapeuten (her)ontdekken de kracht van planten en gebruiken ze in de praktijk. Planten kunnen, bij juist gebruik, de gezondheid van mens en dier op een zachte en natuurlijke manier bevorderen.

 

KRUIDEN LOS OF IN BUILTJES

De kruiden van Herbovan zijn verpakt in speciale zakjes van 100 gram. De verpakking is lichtdicht, zodat de kruiden niet verkleuren onder invloed van het licht.

 

TINCTUREN

De moedertincturen vormen de eenvoudigste en doeltreffenste manier om te genieten van alle kwaliteiten van een medische plant.
Zij maken het mogelijk om de medicinale eigenschappen van de planten op een uitstekende wijze te bewaren. Tincturen hebben ongeveer dezelfde werking als een kruidenaftreksel, maar ze zijn een stuk handiger: op reis, op kantoor of onderweg.

Gewoon een aantal druppeltjes tinctuur in een glas water en je profiteert van de heilzame werking van de plant.

 

FYTO-AROMATISCHE COMPLEXEN van La Drôme

La Drôme bij De MaretakLa Drôme verdeelt eveneens biologisch verse plantenextracten, verrijkt met bio-etherische oliën. Hierbij werden voor elke lichaamsfunctie, de uitzonderlijke eigenschappen van een spLa Dromeecifieke etherische olie gekoppeld aan de passende planten. Niet alleen garandeert dit een werkzame combinatie, de dosis etherische olie erin is zo berekend dat ze op een ongevaarlijke en verantwoorde manier inwendig aangewend wordt, zonder gevaar op overdosering. Er zijn fyto-aromatische complexen voor: weerstand, uiterlijk, eliminatie, ontspanning, spijsvertering, circulatie, gezond ouder en beweging. Vraag meer info bij De Maretak.

 

PLANTENSAPPEN VAN SALUS (vroegere naam Schoenenberger)

Salus plantensappen zijn zeer geschikt als zelfzorgmiddelen ter ondersteuning van de gezondheid. Ze hebben een hoge concentratie aan natuurlijk werkzame stoffen, secundaire plantenstoffen, etherische oliën, bitterstoffen, mineralen, sporenelementen, vitamines en slijmstoffen. De Salus plantensappen hebben een milde en blijvende werking en richten zich vooral op een natuurlijke afweer en het herstel van het lichaam. Het sap wordt goed en snel opgenomen en dat komt de werkzaamheid ten goede. De vers geperste plantensappen zijn ongezoet en een beetje bitter van smaak. U kunt ze gerust mengen met andere vruchten- of groentensappen, zoals tomatensap of sinaasappelsap.

Salus Schoenenberger plantensappen

 

Terug