Bio-keuken

Haagland

Hygiena

Prosain

Mannavita

Granovita

Ortis

Eden

Naturtint

Lima

Zonnemaire

Messmer

Fytostar

Damhert

Koffie Kan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Maretak

Tieltstraat 79

8740 Pittem

051/46 72 87

mail ons

OntbijtNatuurvoeding

We hebben in ons assortiment een heel breed aanbod van natuurvoeding: eerlijk geteelde voedingsmiddelen die écht goed smaken.

 

Meer info -> klik hier

 

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen bij De Maretak te PittemJe beseft niet altijd dat je het nodig hebt, toch kan je heel wat kwaaltjes verhelpen met de juiste voedingssupplementen. Rita Heytens van De Maretak kan je zeker op weg helpen, spring gerust eens binnen. Rita geeft je uitgebreid uitleg over de verschillende producten en kruiden en hun heilzame werking voor je lichaam.

Meer info -> klik hier

 

Kruiden bij De Maretak te PittemKruiden

Een kruid of keukenkruid is een plant die gebruikt kan worden om de geur en smaak van gerechten te verbeteren, veelal wordt er ook thee van gemaakt. Tal van kruiden worden ook medicinaal gebruikt. Sinds mensenheugenis is bekend dat bepaalde planten een geneeskrachtige werking kunnen hebben.

Meer info -> klik hier

 

Verzorgingsproducten

VerzorgingsproductenBen je op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten die je huid niet uitdrogen, die niet agressief zijn voor de natuur, heb je irritaties van bepaalde verzorgingsproducten ? Dan kan je zeker bij De Maretak terecht. Je vindt er verzorgingsproducten met neutrale ph, die je huid niet uitdrogen of irriteren.

 

Meer info -> klik hier