Herbovan

La Drôme provencale

A Vogel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Maretak

Tieltstraat 79

8740 Pittem

051/46 72 87

mail ons

Voedingssupplementen
Natuurlijke producten om je eigen welzijn te verbeteren... Kom gerust eens langs bij De Maretak, we geven je graag uitleg bij de talrijke producten die er zijn voor een evenwichtiger leven.

We hebben o.a. de producten van Bional, Mannavita, Fytostar, A. Vogel, Komboefarma, plantensappen van Salus Schoenberger.

Je kunt bij ons terecht voor: ginseng, koninginnebrij, magnesium- en kalktabletten, cholesterolverlagende producten, producten voor prostaatproblemen, slaapproblemen, ijzersupplementen, afslankers, vitamines, spirulina, biergist, Sint-Janskruid (tegen depressief gevoel), PK Komboecha met paardemelk (van Komboefarma), Bachbloesems (La Drôme), plantenextracten (Schoenenberger-Salus). We hebben steeds de courante producten van A. Vogel voorradig (Bambu, Molkosan, Herbamare, Urticalcin, alle crèmes...).

BACHBLOESEMS

  Bachbloesems bij De Maretak - La drômeBachbloesems zijn extracten van bloesems die positief werken op negatieve emoties, zoals angst, depressie, stress... Bachbloesems kunnen deze negatieve emoties ombuigen in positieve. Er zijn 39 Bachbloesems, die op een juiste manier moeten ingenomen of gecombineerd worden om tot een goed resultaat te komen.

  Meer informatie over Bachbloesems en het gebruik ervan kan je zeker bij De Maretak verkrijgen. Vraag gerust vrijblijvende informatie.

   

 

KOMBOECHA

  KomboefarmaKomboecha is een drankje dat ontstaat uit fermentatie van gezoete thee door lactobacil- en gist-culturen. De komboecha bevat de symbiose van micro-organismen. Die micro-organismen zetten alle suikers om in stoffen die een Komboecha-flessen bij De Maretakheilzame en zuiverende werking hebben op ons lichaam. Daardoor heeft Komboecha een preventieve werking bij heel wat chronische problemen.

   

  PK Kamboucha bij De Maretak - Pktje: komboecha met paardenmelk: De micro-organismen van Komboecha blijken een uitstekende oplossing te bieden om paardenmelk op een levende manier te bewaren. Omgekeerd biedt de paardenmelk zeer waardevolle voedingsstoffen voor de Komboecha-micro-organismen, waardoor sommige soorten (de rechtsdraaiend-melkzuur vormende soorten) in Pktje tot driehonderd maal meer voorkomen dan in Komboecha. Daarom is Pktje zoveel beter voor de darmflora en zuivering van de lever.

  Terug