Logona

Kneipp

Weleda

Ecover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Maretak

Tieltstraat 79

8740 Pittem

051/46 72 87

mail ons

Verzorgingsproducten
Verzorgingsprodukten bij de MaretakEen goede lichaamsverzorging met op en top natuurlijke producten is belangrijk voor het algemeen welzijn. De Maretak selecteerde enkele kwalitatieve producten voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Daartoe behoren zeker de hoogwaardige verzorgingsproducten van o.a. Weleda, Logona, Kneipp...

In het gamma vind je de klassieke verzorgingsproducten zoals badschuim, badolie, douchegel, zepen met neutrale ph. Maar ook tandpasta, shampoo, Naturtint haarkleuring Naturtint haarkleuring bij De Maretak(zonder ammoniak), etherische olïen (sauna of massage).

Gehwol voetverzorgingDagelijkse voetverzorging is geen overbodige luxe. De producten van Gehwol zijn zeer geschikt voor mensen die hun voeten eens extra willen laten verwennen. Voor de dagelijkse verzorging is er de Gehwol balsem voor normale en droge of gesprongen huid, er is de Gehwol crème voetbad. Dit voetencrèmebad reinigt de huid en geeft uw huid de kans om weer zacht en soepel te worden. Daarnaast is er ook het gewone Gehwol voetbad: dit is een vitaliserend en verfrissend badzout, dat deodoriserende en desinfecterende eigenschappen heeft. Het Gehwol gamma is natuurlijk nog veel uitgebreider. Vraag gerust informatie in onze winkel.

De gekende sport- en massagecrème van Voskes is ook bij De Maretak te verkrijgen.

Weleda Verzorgingsprodukten

Schoonmaakproducten

Ecologisch afbreekbare schoonmaakproducten van Ecover: Ecover producten zijn gemaakt op basis van hernieuwbare plantaardige grondstoffen en mineralen. Zij worden op een ecologisch, economisch en sociaal verantwoorde wijze geproduceerd, in een unieke ecologische fabriek. Eerlijk en open, met respect voor mens, dier en milieu.

Naast Ecover bieden wij een gamma van Biotop en Masta aan.

 

 

Terug